Weekendje Leuven: Brunch hotspots

Weekendje Leuven: Brunch hotspots

Afgelopen weekend was ik met Manon een weekendje weg naar Leuven. Deze Belgische stad heeft een breed culinair aanbod en volop keuze uit leuke brunchplekken. ’s Ochtends voordat we de stad introkken zochten wij een leuk adresje uit om lekker en stevig te brunchen. In deze post lees je welke brunch hotspots wij ontdekten.

Bar Leuv

Vlakbij de Sint-Pieterskerk, in de Parijsstraat, ligt Bar Leuv. In dit cosy brunch restaurant worden zoetig en hartig belegde wafels en broodjes geserveerd. Ook kleurrijke yoghurt bowls, salades en brownies (yum!) staan hier op de kaart. Bar Leuv heeft een hip interieur, vriendelijk personeel en een chille sfeer. Voor ons was dit een ideale plek om de dag te beginnen, te brunchen en koffie te drinken – check de mooie latte art!

Weekendje Leuven: Bar Leuv

Leo Pancakes

Wij sloten ons weekendje Leuven af bij Leo Pancakes in de Mechelsestraat. Het interieur van dit brunch restaurant is rustig maar gezellig; hout meubilair in combinatie met kleurrijke kussentjes en servies. Op de kaart vind je heerlijke bagels en American pancakes, zowel hartig als zoetig belegd. Wij kozen voor de blueberry pancakes en de chocolate drops pancakes. Na het verorberen van een stapel van deze heerlijke fluffy pancakes zaten wij in ieder geval wel vol 😉

Weekendje Leuven: Leo Pancakes

Weekendje weg in Leuven

Leuven heeft naast leuke brunchplekjes volop keuze uit gezellige restaurants en borrelcafés. Deze sfeervolle Belgische studentenstad is echt een aanrader als je niet ver wilt reizen en wilt genieten van een weekendje heerlijk eten, Belgische biertjes en dwalen langs culturele bezienswaardigheden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *