Spicy tonijn tartaar met wakame

Spicy tonijn tartaar met wakame

Snel
Ben jij ook fan van gerechten met een Oosers tintje? Probeer dan eens deze spicy tonijn tartaar met wakame! De wasabimayonaise en chilivlokken zorgen voor de pittige smaak. De avocado en radijs zorgen voor een frisse touch.

Summer rolls met burrata en carpaccio

Summer rolls met burrata en carpaccio

Snel – Glutenvrij
Dit warme weer roept voor summer food! Deze summer rolls met burrata, carpaccio, sla en rijstnoedels zijn dan ook een ideale maaltijd op warmere dagen. Lekker met een dip van balsamico-creme als alternatief voor soya saus!

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Snel
Pappadums? Ik eet ze het liefst belegd met een dip en groenten. Deze pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn zijn een ideale healthy snack of lunch. Ook een ideaal gerechtje voor bij de paasbrunch. Lekker met rode ui en sesamzaadjes. Binnen 10 minuten op tafel!

Orzo salade in een glaasje

Orzo salade in een glaasje

Middel
Deze orzo salade in een glaasje is ideaal als voorgerecht voor het kerstdiner. Een lekker frisse salade door de combinatie van garnalen en avocado. Werk af met ringetjes bosui, sesamzaad en wasabi mayonaise – dit geeft een heerlijk pittige twist.

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Middel
Als ik sushi bestel, kies ik vaak voor carpaccio rolletjes. Dit bracht mij op het idee om een grotere variant hierop te maken; een sushi-carpaccio bol met truffelmayo! Deze heerlijke bol is gevuld met sushirijst, rucola, pijnboompitten, kaas en truffelmayonaise. De buitenkant van de bol is bedekt met een laagje carpaccio en belegd met kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. Ideaal als voorgerecht voor het kerstmenu!

Risotto met balsamico uien en champignons

Risotto met balsamico uien en champignons

Middel
Deze herfst risotto met balsamico uien en champignons is heerlijk comfort food. Echt een aanrader als je van balsamico houdt. De uien en champignons bak je namelijk in balsamico-crème. Door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen wordt deze risotto lekker smeuïg. Met als finishing touch een gepocheerd eitje bovenop.

Romige risotto met carpaccio en burrata

Romige risotto met carpaccio en burrata

Middel
Risotto is een van mijn favoriete gerechten. Deze variant met carpaccio en burrata is echt een aanrader. Dit is een heerlijk romige risotto met carpaccio en burrata, tuinkers, geroosterde pijnboompitten en balsamico crème. Je maakt de risotto smeuïg door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen.

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Middel
Op zoek naar een lekker soep recept? Probeer dan eens deze bloemkoolsoep met bosui en geroosterde pijnboompitten! Deze voedzame soep zet je binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijk als lunch, voorgerecht of avondeten met bijvoorbeeld wat brood erbij.

Taco’s met garnalen en guacamole

Taco’s met garnalen en guacamole

Snel
Deze taco bootjes, ook wel “taco tubs” genoemd, hebben dezelfde smaak als gewone tacoschelpen maar zijn net wat gemakkelijker om ‘naar binnen te werken’; gemakkelijker om vast te houden en breken minder snel. Ik vulde deze taco’s met homemade guacamole, garnalen, bosuitjes, mais, cheddar en zure room. Ideaal als hoofdgerecht, voorgerecht of borrelhapje.

Pastinaaksoep met bacon

Pastinaaksoep met bacon

Snel
Pastinaak, een vergeten groente? Pastinaak is een wortelgroente met een anijsachtige smaak. Deze witte wortel smaakt heerlijk in soepen of als puree. Ik haalde pastinaak in huis en maakte deze voedzame pastinaaksoep met bacon!