Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Laatst deelde ik een recept voor gnocchi met burrata en pesto. Vandaag koos ik er voor om gnocchi te bakken in plaats van te koken. Ik maakte dit makkelijke eenpansgerecht; gebakken gnocchi met spekjes en kaas. Door de gnocchi te bakken, krijgt de gnocchi een lekker krokant korstje!

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

25 min. – 12 stuks
Easy peasy bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika! Deze bladerdeeghapjes zijn lekker als tussendoortje of als hapje voor bij de borrel. Een hartig hapje dat je gemakkelijk en snel op tafel zet.

Crostini’s met burrata, ham en pesto

Crostini’s met burrata, ham en pesto

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Deze krokante stukjes geroosterd brood bestrijkt met olijfolie, genaamd “crostini’s”, zijn heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik koos voor crostini’s met een topping van burrata, ham en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans voorgerecht of snack!

Club sandwich tosti met avocado

Club sandwich tosti met avocado

Middel
Deze club sandwich tosti met avocado is altijd een goed idee! De avocado samen met de cheddarkaas en bacon is een heerlijke combinatie.