Summer rolls met burrata en carpaccio

Summer rolls met burrata en carpaccio

Snel – Glutenvrij
Dit warme weer roept voor summer food! Deze summer rolls met burrata, carpaccio, sla en rijstnoedels zijn dan ook een ideale maaltijd op warmere dagen. Lekker met een dip van balsamico-creme als alternatief voor soya saus!

Flammkuchen met burrata en balsamico

Flammkuchen met burrata en balsamico

Snel
Probeer eens deze flammkuchen met burrata en balsamico. Lekker met serranoham, rucola en een drizzle van balsamico crème. Heerlijk hapje voor bij de borrel!

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Middel
Als ik sushi bestel, kies ik vaak voor carpaccio rolletjes. Dit bracht mij op het idee om een grotere variant hierop te maken; een sushi-carpaccio bol met truffelmayo! Deze heerlijke bol is gevuld met sushirijst, rucola, pijnboompitten, kaas en truffelmayonaise. De buitenkant van de bol is bedekt met een laagje carpaccio en belegd met kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. Ideaal als voorgerecht voor het kerstmenu!

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Middel
Deze crostini’s met burrata, pistachenoten en balsamico crème zijn heerlijk voor bij de borrel. De topping bestaat uit romige burrata, serranoham, kappertjes en pistachenoten. Drizzle tenslotte balsamico crème over de crostini’s en je hebt een heerlijke snack voor op tafel.

Mexicaanse bowl met gehaktballetjes

Mexicaanse bowl met gehaktballetjes

Middel
Deze Mexicaanse bowl met gehaktballetjes is perfect comfort food. Naast gehaktballetjes bevat deze bowl mais, paprika, gebakken ei, bosui, cheddar, zure room en tortilla chips. Voeg zelfgemaakte guacamole toe en je Mexicaanse bowl is compleet!

Pasta met paprikapesto en burrata

Pasta met paprikapesto en burrata

Middel
Deze heerlijke pasta met paprikapesto en burrata is echt een aanrader! De paprikapesto maak je gemakkelijk zelf door paprika’s in de oven te roosteren en vervolgens fijn te mixen tot een smeuïge pesto. Ik koos er zelf voor om de burrata ook nog even op te warmen in de oven. De burrata smaakt heerlijk in combinatie met de paprikapesto. Super lekker!

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Middel
Deze bruschetta met geitenkaas, pesto en ham is ideaal als snack voor bij de borrel. Bruschetta maak je door sneetjes stokbrood in te smeren met een mengsel van olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zelfgemaakte groene pesto, ham, geitenkaas en walnoot.

Crostini met rosbief en truffelmayo

Crostini met rosbief en truffelmayo

Middel – Glutenvrij
Crostini vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Snel – Glutenvrij
Laatst deelde ik een recept voor gnocchi met burrata en pesto. Vandaag koos ik er voor om gnocchi te bakken in plaats van te koken. Ik maakte dit makkelijke eenpansgerecht; gebakken gnocchi met spekjes en kaas. Door de gnocchi te bakken, krijgt de gnocchi een lekker krokant korstje!

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

Middel
Easy peasy bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika! Deze bladerdeeghapjes zijn lekker als tussendoortje of als hapje voor bij de borrel. Een hartig hapje dat je gemakkelijk en snel op tafel zet.