Clubsandwich met zalm en gebakken uitjes

Clubsandwich met zalm en gebakken uitjes

Middel
Een clubsandwich is altijd een goed idee! Rooster je brood, beleg met je favoriete ingrediënten en serveer met een handje chips. Deze clubsandwich belegd met zalm, rode ui, paprika, sla en gebakken uitjes eet ik vaak als lunch. Net even wat lekkerder dan een ‘gewone’ boterham ;).

Spicy tonijn tartaar met wakame

Spicy tonijn tartaar met wakame

Snel
Ben jij ook fan van gerechten met een Oosers tintje? Probeer dan eens deze spicy tonijn tartaar met wakame! De wasabimayonaise en chilivlokken zorgen voor de pittige smaak. De avocado en radijs zorgen voor een frisse touch.

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Snel
Pappadums? Ik eet ze het liefst belegd met een dip en groenten. Deze pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn zijn een ideale healthy snack of lunch. Ook een ideaal gerechtje voor bij de paasbrunch. Lekker met rode ui en sesamzaadjes. Binnen 10 minuten op tafel!

Orzo salade in een glaasje

Orzo salade in een glaasje

25 min.
Deze orzo salade in een glaasje is ideaal als voorgerecht voor het kerstdiner. Een lekker frisse salade door de combinatie van garnalen en avocado. Werk af met ringetjes bosui, sesamzaad en wasabi mayonaise – dit geeft een heerlijk pittige twist.

Bruschetta met zalm en wakame

Bruschetta met zalm en wakame

25 min.
Deze bruschetta met zalm en wakame (zeewiersalade) is heerlijk als borrelhapje. Bruschetta maak je door sneetjes brood in te smeren met olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zalm, wakame, wasabi mayonaise en sesamzaad ter garnering. Super lekker!

Parelcouscous met burrata, Hollandse garnalen en tuinkers

Parelcouscous met burrata, Hollandse garnalen en tuinkers

20 min. – 2 personen
Parelcouscous; ik ben dol op de structuur van deze soort couscous. Deze parelcouscous met burrata, Hollandse garnalen en tuinkers is echt een aanrader. Lekker met paprika en een frisse pestodressing. Binnen 20 minuten op tafel!

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

20 min. – 2 personen
Ben jij ook dol op curry met garnalen? Deze garnalen curry met cashewnoten en naanbrood is echt een aanrader. Een heerlijk lichtpittige garnalen curry met onder andere paprika, bosui en jalapeño peper. Lekker met rijst en een naanbroodje!

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

20 min. – 2 personen
In deze pasta wordt burrata gecombineerd met garnalen en pistachenotenpesto. De pistachenotenpesto maak je gemakkelijk zelf door onder andere pistachenoten, basilicum en Parmezaanse kaas te mixen. Voeg tenslotte balsamicoazijn toe en je hebt een heerlijke pasta. Super lekker!

Risotto recept met kabeljauw

Risotto recept met kabeljauw

25 min. 2 personen – glutenvrij
Risotto en kabeljauw is een heerlijke smaakcombinatie. Dit risotto recept zet je binnen 25 minuten op tafel en je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig.

Taco’s met garnalen en guacamole

Taco’s met garnalen en guacamole

15 min. 2 personen
Deze taco bootjes, ook wel “taco tubs” genoemd, hebben dezelfde smaak als gewone tacoschelpen maar zijn net wat gemakkelijker om ‘naar binnen te werken’; gemakkelijker om vast te houden en breken minder snel. Ik vulde deze taco’s met homemade guacamole, garnalen, bosuitjes, mais, cheddar en zure room. Ideaal als hoofdgerecht, voorgerecht of borrelhapje.