Zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado

Zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado

35 min. – 2 personen
Zoete aardappelfrietjes zijn hier thuis favoriet. Ze smaken heerlijk in deze zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado. Deze vegetarische bowl bevat daarnaast zoetzure rode ui, mais, ijsbergsla, bosui en een gekookt eitje. Voeg tenslotte een dressing toe van mayonaise, mosterd en zure room en je hebt een heerlijk gevarieerde bowl!

Parelcouscous met pickled rode ui

Parelcouscous met pickled rode ui

25 min. + 30 min. wachten – 2 personen
Deze parelcouscous met pickled rode ui is echt een aanrader! De pickled (ingelegde) rode ui maak je gemakkelijk zelf en geeft een extra smaakboost. Besprenkel met de simpele, frisse dressing en je hebt een heerlijk gerecht. Lekker om zowel warm als koud te eten!

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

25 min. – 2 personen
Deze pasta met avocadosaus en gepocheerd ei is echt een aanrader. Voeg wat rucola en geroosterde pijnboompitten toe en je hebt een heerlijke pasta. Ook lekker als lunchgerecht!

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

20 min. – 2 personen
Laatst maakte ik voor het eerst een gepocheerd eitje. Super lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Een gepocheerd eitje is lekker op een broodje maar smaakt ook lekker bij gnocchi. Vandaar deze gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei; een heerlijke smaakcombinatie!

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

20 min. – 2 personen
Op zoek naar een lekker soep recept? Probeer dan eens deze bloemkoolsoep met bosui en geroosterde pijnboompitten! Deze voedzame soep zet je binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijk als lunch, voorgerecht of avondeten met bijvoorbeeld wat brood erbij.

Pesto risotto met brie

Pesto risotto met brie

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Everybody loves risotto, right? Probeer eens deze pesto risotto met brie. Voeg wat pijnboompitten toe en je hebt een heerlijk risotto gerecht!

Gnocchi met burrata en homemade pesto

Gnocchi met burrata en homemade pesto

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Ben jij ook dol op burrata? Probeer dan eens deze gnocchi met burrata en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans gerechtje dat je snel op tafel zet. Wist je trouwens dat gnocchi geen pastasoort is? Gnocchi di patate is namelijk gemaakt van aardappelen.

Frisse couscous salade met  hüttenkäse

Frisse couscous salade met hüttenkäse

15 min. – bijgerecht – glutenvrij
Bereid je het kerstdiner voor en ben je nog op zoek naar een lekker en simpel bijgerecht? Deze frisse couscous salade met hüttenkäse is ideaal. Garneer met granaatappelpitjes en je hebt een heerlijk gevarieerd couscousgerecht.

Zoete aardappelsoep met paprika en bosui

Zoete aardappelsoep met paprika en bosui

25 min. – 2 personen – glutenvrij
De laatste tijd kies ik steeds vaker voor een voedzame soep als lunch of als voorgerecht. Dit keer maakte ik een soep met zoete aardappel. Zoete aardappel vind ik vooral lekker in currygerechten, maar zeker ook lekker om soep van te maken! Ik maakte deze zoete aardappelsoep met paprika en bosui, en crème fraîche als finishing touch.

Snelle tomaat-paprikasoep

Snelle tomaat-paprikasoep

15 min. – 2 personen
Op zoek naar een lekkere soep? Deze tomaat-paprikasoep is super lekker, makkelijk te maken en staat binnen no-time op tafel. Probeer deze soep zelf eens!