Flatbread met gorgonzola en guacamole

Flatbread met gorgonzola en guacamole

25 min. + 30 min. wachten – 2 flatbreads
Deze flatbreads met gorgonzola en guacamole moet je echt eens proberen! Je smeert de flatbreads rijkelijk in met guacamole. Verkruimel de gorgonzola en garneer tenslotte met gepekelde rode ui en sesamzaad. Zowel lekker als lunch, borrelhap of avondeten. Heerlijk gerechtje met dit warme weer!

Gebakken gnocchi met paprikapesto en burrata

Gebakken gnocchi met paprikapesto en burrata

25 min.
Gnocchi bakken in plaats van koken? Door gnocchi te bakken, krijgt het een lekker krokant korstje! In dit recept smaakt de krokante gnocchi heerlijk in combinatie met de smeuïge burrata. De paprikapesto maak je gemakkelijk zelf door geroosterde paprika, parmezaanse kaas, pijnboompitten, olie en kruiden te mixen tot een gladde pesto. Voeg geroosterde pijnboompitten en gegrilde courgette toe en je hebt een heerlijk gerecht!

Flammkuchen met cottage cheese en courgette

Flammkuchen met cottage cheese en courgette

20 min.
Deze flammkuchenhapjes met cottage cheese en courgette zijn ideaal als hapje voor bij de borrel. Flammkuchens maak ik regelmatig als borrelhap of avondeten. De klassieke Duitse flammkuchen is belegd met rode ui en spekjes. Deze flammkuchen belegde ik met cottage cheese en courgette. Aanrader!

Frisse pastasalade met burrata

Frisse pastasalade met burrata

15 min.
De lente komt eraan! Tijd voor frisse ingrediënten en lichte gerechten. Deze frisse pastasalade met burrata is bijvoorbeeld echt een aanrader. Fris door de combinatie van ijsbergsla, komkommer, rode ui en appel. Lekker met penne, walnoten, pijnboompitten en honing-mosterd dressing. Binnen een kwartiertje op tafel!

Burrata pasta met balsamico

Burrata pasta met balsamico

20 min.
Burrata it is! Ik ben dol op burrata en vind deze romige kaas heerlijk smaken, vooral bij pasta. Bijvoorbeeld in deze pasta met balsamico. Lekker met pijnboompitten, kappertjes, paprika en romige kaassaus. Easy peasy en binnen 20 minuten op tafel!

Gnocchi in romige rodepestosaus

Gnocchi in romige rodepestosaus

10 min. – 2 personen
De laatste tijd bereid ik gnocchi het liefst in een romige pestosaus, zoals dit recept voor gnocchi met groene pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers die ik laatst deelde. Dit keer koos ik voor een romige rodepestosaus. Deze gnocchi in romige rodepestosaus is een easy peasy gerechtje met mozzarella, tuinkers, paprika en zwarte olijven dat je binnen no-time op tafel zet. Ideaal als thuiswerklunch of doordeweekse avondmaaltijd.

Orzo torentje met maispuree

Orzo torentje met maispuree

25 min. 2 personen
Laatst heb ik – ein-de-lijk – voor het eerst orzo gemaakt. Orzo lijkt op rijst, maar het is een Italiaanse pastasoort die veel gebruikt wordt in de Italiaanse en Griekse keuken. Dit orzo torentje met maispuree, groene asperges en tuinkers smaakt heerlijk. Enjoy!

Risotto met balsamico uien en champignons

Risotto met balsamico uien en champignons

25 min. 2 personen
Deze herfst risotto met balsamico uien en champignons is heerlijk comfort food. Echt een aanrader als je van balsamico houdt. De uien en champignons bak je namelijk in balsamico-crème. Door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen wordt deze risotto lekker smeuïg. Met als finishing touch een gepocheerd eitje bovenop.

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

15 min. – 2 personen
Deze gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers is perfect comfort food. Heerlijk met Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten. Een lekker en simpel Italiaans gerechtje dat je binnen een kwartier op tafel zet!

Toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise

Toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise

10 min. – 2 personen
Deze toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise is ideaal als lunch. Bestrijk de toast met truffelmayonaise, beleg met sla en een gepocheerd ei. Bestrooi met Parmezaanse kaas, kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Werk af met balsamico crème en je hebt een heerlijk belegde toast!