Torentje van avocado, mango en geitenkaas

Torentje van avocado, mango en geitenkaas

Eet je vegetarisch of krijg je iemand op bezoek die vegetarisch is? Probeer dan eens dit heerlijke torentje van avocado, mango en geitenkaas. Je zet dit vegetarische voorgerechtje binnen 5 minuten op tafel!

– Tijd: snel
– 2 personen

Benodigdheden

  • serveerring

Ingrediënten

  • avocado
  • 125 gram geitenkaas
  • 150 gram mango
  • 1 bosje bosui
  • 1/2 komkommer
  • 1 tl limoensap
  • 1 tl bieslook + 1 tl bieslook
  • peper en zout

Bereidingswijze

1. Was de bosui. Snijd de bosui in ringetjes.

2. Was vervolgens de komkommer. Snijd de helft van de komkommer in kleine blokjes.

3. Verwijder de schil van de avocado. Haal de pit uit de avocado. Snijd de avocado in kleine blokjes.

4. Snijd vervolgens de geitenkaas in kleine blokjes.

5. Voeg de mango, avocado, komkommer, geitenkaas en bosui toe aan een kom. Voeg de het limoensap, de bieslook en een snuf peper en zout toe. Meng het geheel voorzichtig door elkaar met een lepel.

6. Plaats de serveerring op het midden van een bord. Verdeel de helft van het mengsel op het bord in de serveerring. Druk met de bolle kant van een lepel het mengsel aan in de serveerring.

7. Pak een tweede bord en herhaal stap 5.

8. Strooi tenslotte nog wat bieslook over beide torentjes.

Voilà, je torentje van avocado, mango en geitenkaas is klaar! Enjoy your meal!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *