Thuiswerken? De lekkerste lunchrecepten voor thuis

Werk je momenteel vanuit huis vanwege de coronacrisis? Een voordeel van thuiswerken is dat je meer mogelijkheden hebt om een lekkere en gezonde lunch klaar te maken.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken om gevarieerd te lunchen? In deze post heb ik mijn favoriete thuiswerk lunchrecepten op een rijtje gezet. Dit zijn recepten voor lunchgerechten die gezond en lekker zijn, maar ook weer niet te veel tijd vergen. Van een snelle tosti met avocado tot een salade met burrata.

Klik op de foto of de naam van het gerecht voor het recept.

Club sandwich tosti met avocado

Thuiswerken? De lekkerste lunchrecepten voor thuis

Deze club sandwich tosti met avocado is altijd een goed idee! De avocado samen met de cheddarkaas en bacon is een heerlijke combinatie.

Couscous met mozzarella en granaatappelpitjes

Thuiswerken? De lekkerste lunchrecepten voor thuis

Couscous is makkelijk en snel te maken. Vandaar dat ik deze couscous met mozzarella en granaatappelpitjes een ideaal gerecht vind voor de lunch; gevarieerd, gezond en lekker.

Flatbread met hüttenkäse en avocado

Thuiswerken? De lekkerste lunchrecepten voor thuis

Heb je zin in een lekkere en gezonde lunch? Maar een keer wat anders dan boterhammen? Probeer dan eens deze lekkere en simpele flatbread met hüttenkäse en avocado.

Frisse couscous salade met hüttenkäse

Deze frisse couscous salade met hüttenkäse is ideaal. Garneer met granaatappelpitjes en je hebt een heerlijk gevarieerd lunchgerecht. Binnen 15 minuten op tafel!

Clubsandwich met rosbief en ei

Clubsandwich met rosbief en ei

Deze lekkere clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei is een ideale lunch om thuis te maken. Besmeer de sandwich met truffelmayonaise, beleg met sla, rosbief en gepocheerd ei. Werk af met balsamico crème en tuinkers je hebt een super lekkere clubsandwich!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *