Pastasalade met garnalen en mango

Pastasalade met garnalen en mango

Een zomerse pastasalade met garnalen en mango, mozzarella, olijven en paprika. Heerlijk als lunch of avondeten op zomerse dagen.

– Kooktijd: snel
– 2 personen
glutenvrij
low FODMAP

Ingrediënten (hoeveelheden voor 2 personen)

  • 150 gram fusilli (ik gebruikte AH vrij van gluten fusilli)
  • 1 rode paprika
  • 80 gram mozzarella
  • 80 gram mango
  • 100 gram garnalen
  • 2 el roomkaas (ik gebruikte MinusL Lactosevrije Roomkaas)
  • 60 gram zwarte olijven in plakjes
  • scheutje citroensap
  • peper en zout

Bereidingswijze

1. Breng een pan met water aan de kook. Kook hierin de fusilli in 10-12 minuten gaar.

2. Snijd ondertussen de mango, paprika en mozzarella in stukjes.

3. Giet de pan met fusilli af. Meng de roomkaas en het citroensap door de fusilli. Zelf vind ik het lekker om de fusilli 5 minuutjes te laten afkoelen.

4. Voeg de paprika, mango, mozzarella, garnalen en olijven toe aan de fusilli. Voeg tenslotte nog een scheutje citroensap en een snuf peper en zout toe. Meng de ingrediënten door de fusilli.

5. Verdeel de fusilli over twee borden.

Voilà, je zomerse pastasalade met garnalen en mango is klaar! Enjoy your meal!

Klik hier voor meer saladerecepten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *