Frisse pastasalade met burrata

Frisse pastasalade met burrata

15 min.
De lente komt eraan! Tijd voor frisse ingrediënten en lichte gerechten. Deze frisse pastasalade met burrata is bijvoorbeeld echt een aanrader. Fris door de combinatie van ijsbergsla, komkommer, rode ui en appel. Lekker met penne, walnoten, pijnboompitten en honing-mosterd dressing. Binnen een kwartiertje op tafel!

Burrata pasta met balsamico

Burrata pasta met balsamico

20 min.
Burrata it is! Ik ben dol op burrata en vind deze romige kaas heerlijk smaken, vooral bij pasta. Bijvoorbeeld in deze pasta met balsamico. Lekker met pijnboompitten, kappertjes, paprika en romige kaassaus. Easy peasy en binnen 20 minuten op tafel!

Orzo salade in een glaasje

Orzo salade in een glaasje

25 min.
Deze orzo salade in een glaasje is ideaal als voorgerecht voor het kerstdiner. Een lekker frisse salade door de combinatie van garnalen en avocado. Werk af met ringetjes bosui, sesamzaad en wasabi mayonaise – dit geeft een heerlijk pittige twist.

Orzo torentje met maispuree

Orzo torentje met maispuree

25 min. 2 personen
Laatst heb ik – ein-de-lijk – voor het eerst orzo gemaakt. Orzo lijkt op rijst, maar het is een Italiaanse pastasoort die veel gebruikt wordt in de Italiaanse en Griekse keuken. Dit orzo torentje met maispuree, groene asperges en tuinkers smaakt heerlijk. Enjoy!

Pasta met pistache pesto en serranoham

Pasta met pistache pesto en serranoham

20 min. – 2 personen
Als je van pistache houdt dan is deze pasta met pistache pesto en serranoham echt een aanrader. De pistache pesto maak je gemakkelijk zelf van geroosterde pistachenoten, basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Heerlijk met mozzarella, tuinkers, pijnboompitten en balsamico crème.

Pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing

Pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing

20 min. – 2 personen
Pasta met een gepocheerd eitje bovenop; love it. Deze pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing is een ideale pastamaaltijd voor de lunch of het avondeten. Lekker met Parmezaanse kaas en serranoham. Binnen 20 minuten op tafel!

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

20 min. – 2 personen
In deze pasta wordt burrata gecombineerd met garnalen en pistachenotenpesto. De pistachenotenpesto maak je gemakkelijk zelf door onder andere pistachenoten, basilicum en Parmezaanse kaas te mixen. Voeg tenslotte balsamicoazijn toe en je hebt een heerlijke pasta. Super lekker!

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

25 min. – 2 personen
Deze pasta met avocadosaus en gepocheerd ei is echt een aanrader. Voeg wat rucola en geroosterde pijnboompitten toe en je hebt een heerlijke pasta. Ook lekker als lunchgerecht!

Pasta met paprikapesto en burrata

Pasta met paprikapesto en burrata

30 min. – 2 personen
Deze heerlijke pasta met paprikapesto en burrata is echt een aanrader! De paprikapesto maak je gemakkelijk zelf door paprika’s in de oven te roosteren en vervolgens fijn te mixen tot een smeuïge pesto. Ik koos er zelf voor om de burrata ook nog even op te warmen in de oven. De burrata smaakt heerlijk in combinatie met de paprikapesto. Super lekker!

Pastasalade met garnalen en mango

Pastasalade met garnalen en mango

15 min. – 2 personen – glutenvrij, low FODMAP
Een zomerse pastasalade met garnalen en mango, mozzarella, olijven en paprika. Heerlijk als lunch of avondeten op zomerse dagen.