Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Snel
Pappadums? Ik eet ze het liefst belegd met een dip en groenten. Deze pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn zijn een ideale healthy snack of lunch. Ook een ideaal gerechtje voor bij de paasbrunch. Lekker met rode ui en sesamzaadjes. Binnen 10 minuten op tafel!

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Middel
Ben jij ook dol op curry met garnalen? Deze garnalen curry met cashewnoten en naanbrood is echt een aanrader. Een heerlijk lichtpittige garnalen curry met onder andere paprika, bosui en jalapeño peper. Lekker met rijst en een naanbroodje!

Curry met zoete aardappel en kip

Curry met zoete aardappel en kip

Middel
Deze simpele curry met zoete aardappel en kip is echt een aanrader! De zachtheid van de zoete aardappel smaakt heerlijk in combinatie met de pittige smaak van de curry. Naast zoete aardappel en kip, bevat deze curry paprika en cashewnoten als garnering. Je kunt de curry gemakkelijk vegetarisch maken door de kip weg te laten en eventueel linzen of kikkererwten toe te voegen. Easy peasy en binnen 25 minuten op tafel!

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Snel – Glutenvrij
Pappadums zijn ronde ‘crackers’, vaak gemaakt op basis van linzen. Deze krokante rondjes, die veel weg hebben van kroepoek, worden veel gegeten in India. Ik belegde de pappadums met garnalen en homemade guacamole. Ideaal als snack of voorgerecht!