Spicy tonijn tartaar met wakame

Spicy tonijn tartaar met wakame

Snel
Ben jij ook fan van gerechten met een Oosers tintje? Probeer dan eens deze spicy tonijn tartaar met wakame! De wasabimayonaise en chilivlokken zorgen voor de pittige smaak. De avocado en radijs zorgen voor een frisse touch.

Summer rolls met burrata en carpaccio

Summer rolls met burrata en carpaccio

Snel – Glutenvrij
Dit warme weer roept voor summer food! Deze summer rolls met burrata, carpaccio, sla en rijstnoedels zijn dan ook een ideale maaltijd op warmere dagen. Lekker met een dip van balsamico-creme als alternatief voor soya saus!

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Snel
Pappadums? Ik eet ze het liefst belegd met een dip en groenten. Deze pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn zijn een ideale healthy snack of lunch. Ook een ideaal gerechtje voor bij de paasbrunch. Lekker met rode ui en sesamzaadjes. Binnen 10 minuten op tafel!

Bruschetta met zalm en wakame

Bruschetta met zalm en wakame

Middel
Deze bruschetta met zalm en wakame (zeewiersalade) is heerlijk als borrelhapje. Bruschetta maak je door sneetjes brood in te smeren met olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zalm, wakame, wasabi mayonaise en sesamzaad ter garnering. Super lekker!

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Sushi-carpaccio bol met truffelmayo

Middel
Als ik sushi bestel, kies ik vaak voor carpaccio rolletjes. Dit bracht mij op het idee om een grotere variant hierop te maken; een sushi-carpaccio bol met truffelmayo! Deze heerlijke bol is gevuld met sushirijst, rucola, pijnboompitten, kaas en truffelmayonaise. De buitenkant van de bol is bedekt met een laagje carpaccio en belegd met kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. Ideaal als voorgerecht voor het kerstmenu!

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Middel
Ben jij ook dol op curry met garnalen? Deze garnalen curry met cashewnoten en naanbrood is echt een aanrader. Een heerlijk lichtpittige garnalen curry met onder andere paprika, bosui en jalapeño peper. Lekker met rijst en een naanbroodje!

Curry met zoete aardappel en kip

Curry met zoete aardappel en kip

Middel
Deze simpele curry met zoete aardappel en kip is echt een aanrader! De zachtheid van de zoete aardappel smaakt heerlijk in combinatie met de pittige smaak van de curry. Naast zoete aardappel en kip, bevat deze curry paprika en cashewnoten als garnering. Je kunt de curry gemakkelijk vegetarisch maken door de kip weg te laten en eventueel linzen of kikkererwten toe te voegen. Easy peasy en binnen 25 minuten op tafel!

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Snel – Glutenvrij
Pappadums zijn ronde ‘crackers’, vaak gemaakt op basis van linzen. Deze krokante rondjes, die veel weg hebben van kroepoek, worden veel gegeten in India. Ik belegde de pappadums met garnalen en homemade guacamole. Ideaal als snack of voorgerecht!

Snelle poké bowl met garnalen

Snelle poké bowl met garnalen

Snel
Op zoek naar een recept voor een poké bowl dat snel en makkelijk te maken is? Dan is deze snelle poké bowl met garnalen iets voor jou! Naast garnalen bevat deze poké bowl avocado, bosui, sesamzaad en natuurlijk sushirijst. Enjoy!

Poké bowl met zalm en tonijn

Poké bowl met zalm en tonijn

Snel
Deze poké bowl van sushirijst is aangemaakt met rijstazijn en bevat zalm, tonijn, mango, sojaboontjes, zeewier en sesamzaad. Het geheel vormt een kleurrijke kom met gezonde ingrediënten.