Parelcouscous met pickled rode ui

Parelcouscous met pickled rode ui

25 min. + 30 min. wachten – 2 personen
Deze parelcouscous met pickled rode ui is echt een aanrader! De pickled (ingelegde) rode ui maak je gemakkelijk zelf en geeft een extra smaakboost. Besprenkel met de simpele, frisse dressing en je hebt een heerlijk gerecht. Lekker om zowel warm als koud te eten!

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

Pasta met avocadosaus en gepocheerd ei

25 min. – 2 personen
Deze pasta met avocadosaus en gepocheerd ei is echt een aanrader. Voeg wat rucola en geroosterde pijnboompitten toe en je hebt een heerlijke pasta. Ook lekker als lunchgerecht!

Salade crispy chicken met homemade dressing

Salade crispy chicken met homemade dressing

25 min. – 2 personen
Deze salade crispy chicken met homemade dressing is super lekker en zet je gemakkelijk en snel op tafel. De homemade dressing maak je van zure room, mayonaise, kaas en kruiden. Ideale salade voor op een warme zomerse dag!

Toast met burrata, ham en paprikapesto

Toast met burrata, ham en paprikapesto

25 min. 2 personen
Op zoek naar een lekker lunch recept? Probeer dan eens deze toast met burrata, ham en paprikapesto! De toast maak je van geroosterde pistoletjes en besmeer je met de zelfgemaakte paprikapesto. Vervolgens beleg je de toast met de krokant gebakken ham en de burrata. Voilà, een lekker lunchgerecht!

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

20 min. – 2 personen
Op zoek naar een lekker soep recept? Probeer dan eens deze bloemkoolsoep met bosui en geroosterde pijnboompitten! Deze voedzame soep zet je binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijk als lunch, voorgerecht of avondeten met bijvoorbeeld wat brood erbij.

Pastinaaksoep met bacon

Pastinaaksoep met bacon

15 min. – 2 personen
Pastinaak, een vergeten groente? Pastinaak is een wortelgroente met een anijsachtige smaak. Deze witte wortel smaakt heerlijk in soepen of als puree. Ik haalde pastinaak in huis en maakte deze voedzame pastinaaksoep met bacon!

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

10 min. – 2 personen – glutenvrij
Pappadums zijn ronde ‘crackers’, vaak gemaakt op basis van linzen. Deze krokante rondjes, die veel weg hebben van kroepoek, worden veel gegeten in India. Ik belegde de pappadums met garnalen en homemade guacamole. Ideaal als snack of voorgerecht!

Broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui

Broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Tijdens deze koudere dagen eet ik steeds vaker een voedzame soep als warme (lunch)maaltijd. Soep maken is easy en je kunt echt veel groenten verwerken in een soep. Dit keer maakte ik een voedzame broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui.

Frisse couscous salade met  hüttenkäse

Frisse couscous salade met hüttenkäse

15 min. – bijgerecht – glutenvrij
Bereid je het kerstdiner voor en ben je nog op zoek naar een lekker en simpel bijgerecht? Deze frisse couscous salade met hüttenkäse is ideaal. Garneer met granaatappelpitjes en je hebt een heerlijk gevarieerd couscousgerecht.

Zoete aardappelsoep met paprika en bosui

Zoete aardappelsoep met paprika en bosui

25 min. – 2 personen – glutenvrij
De laatste tijd kies ik steeds vaker voor een voedzame soep als lunch of als voorgerecht. Dit keer maakte ik een soep met zoete aardappel. Zoete aardappel vind ik vooral lekker in currygerechten, maar zeker ook lekker om soep van te maken! Ik maakte deze zoete aardappelsoep met paprika en bosui, en crème fraîche als finishing touch.