Risotto recept met kabeljauw

Risotto recept met kabeljauw

Middel – Glutenvrij
Risotto en kabeljauw is een heerlijke smaakcombinatie. Dit risotto recept zet je binnen 25 minuten op tafel en je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig.

Pesto risotto met garnalen en burrata

Pesto risotto met garnalen en burrata

Middel 2 personen
Laatst deelde ik een recept voor risotto met zalm. Deze keer koos ik voor een heerlijke eenpans risotto; pesto risotto met garnalen en burrata. De burrata maakt deze risotto helemaal af; het maakt de risotto nog smeuïger.

Risotto met gerookte zalm

Risotto met gerookte zalm

Middel – Glutenvrij
Deze torentjes van risotto met zalm gecombineerd met een goed glas wijn passen perfect bij een koude dag als vandaag. Risotto maken vergt wat tijd en aandacht, maar daarna staat er ook echt een lekkere maaltijd op tafel!

Crostini met rosbief en truffelmayo

Crostini met rosbief en truffelmayo

Middel – Glutenvrij
Crostini vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Snel – Glutenvrij
Laatst deelde ik een recept voor gnocchi met burrata en pesto. Vandaag koos ik er voor om gnocchi te bakken in plaats van te koken. Ik maakte dit makkelijke eenpansgerecht; gebakken gnocchi met spekjes en kaas. Door de gnocchi te bakken, krijgt de gnocchi een lekker krokant korstje!

Pesto risotto met brie

Pesto risotto met brie

Middel – Glutenvrij
Everybody loves risotto, right? Probeer eens deze pesto risotto met brie. Voeg wat pijnboompitten toe en je hebt een heerlijk risotto gerecht!

Gnocchi met burrata en homemade pesto

Gnocchi met burrata en homemade pesto

Snel – Glutenvrij
Ben jij ook dol op burrata? Probeer dan eens deze gnocchi met burrata en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans gerechtje dat je snel op tafel zet. Wist je trouwens dat gnocchi geen pastasoort is? Gnocchi di patate is namelijk gemaakt van aardappelen.

Crostini met burrata, ham en pesto

Crostini met burrata, ham en pesto

Middel – Glutenvrij
Deze krokante stukjes geroosterd brood bestrijkt met olijfolie, genaamd “crostini”, zijn heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik koos voor crostini met een topping van burrata, ham en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans voorgerecht of snack!

Risotto met kipdijfiletreepjes kebab

Risotto met kipdijfiletreepjes kebab

Snel – Glutenvrij
Ben jij ook dol op risotto? Probeer dan eens deze variant; risotto met kipdijfiletreepjes kebab, paprika en cheddar. Dit is een romig en smaakvol gerecht waar je maar weinig ingrediënten voor nodig hebt!

Pizza met avocado, garnalen en cheddar

Pizza met avocado, garnalen en cheddar

Middel
Een gevarieerde en kleurrijke pizza met avocado, garnalen en cheddar! De avocado maakt deze pizza romig en de tomaten passata geeft extra smaak.