Risotto met balsamico uien en champignons

Risotto met balsamico uien en champignons

Middel
Deze herfst risotto met balsamico uien en champignons is heerlijk comfort food. Echt een aanrader als je van balsamico houdt. De uien en champignons bak je namelijk in balsamico-crème. Door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen wordt deze risotto lekker smeuïg. Met als finishing touch een gepocheerd eitje bovenop.

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Middel
Deze crostini’s met burrata, pistachenoten en balsamico crème zijn heerlijk voor bij de borrel. De topping bestaat uit romige burrata, serranoham, kappertjes en pistachenoten. Drizzle tenslotte balsamico crème over de crostini’s en je hebt een heerlijke snack voor op tafel.

Pasta met pistache pesto en serranoham

Pasta met pistache pesto en serranoham

Middel
Als je van pistache houdt dan is deze pasta met pistache pesto en serranoham echt een aanrader. De pistache pesto maak je gemakkelijk zelf van geroosterde pistachenoten, basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Heerlijk met mozzarella, tuinkers, pijnboompitten en balsamico crème.

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Snel – 2 personen
Deze gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers is perfect comfort food. Heerlijk met Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten. Een lekker en simpel Italiaans gerechtje dat je binnen een kwartier op tafel zet!

Romige risotto met carpaccio en burrata

Romige risotto met carpaccio en burrata

Middel
Risotto is een van mijn favoriete gerechten. Deze variant met carpaccio en burrata is echt een aanrader. Dit is een heerlijk romige risotto met carpaccio en burrata, tuinkers, geroosterde pijnboompitten en balsamico crème. Je maakt de risotto smeuïg door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen.

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

Middel
In deze pasta wordt burrata gecombineerd met garnalen en pistachenotenpesto. De pistachenotenpesto maak je gemakkelijk zelf door onder andere pistachenoten, basilicum en Parmezaanse kaas te mixen. Voeg tenslotte balsamicoazijn toe en je hebt een heerlijke pasta. Super lekker!

Toast met burrata, ham en paprikapesto

Toast met burrata, ham en paprikapesto

Middel
Op zoek naar een lekker lunch recept? Probeer dan eens deze toast met burrata, ham en paprikapesto! De toast maak je van geroosterde pistoletjes en besmeer je met de zelfgemaakte paprikapesto. Vervolgens beleg je de toast met de krokant gebakken ham en de burrata. Voilà, een lekker lunchgerecht!

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

Snel
Laatst maakte ik voor het eerst een gepocheerd eitje. Super lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Een gepocheerd eitje is lekker op een broodje maar smaakt ook lekker bij gnocchi. Vandaar deze gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei; een heerlijke smaakcombinatie!

Pasta met paprikapesto en burrata

Pasta met paprikapesto en burrata

Middel
Deze heerlijke pasta met paprikapesto en burrata is echt een aanrader! De paprikapesto maak je gemakkelijk zelf door paprika’s in de oven te roosteren en vervolgens fijn te mixen tot een smeuïge pesto. Ik koos er zelf voor om de burrata ook nog even op te warmen in de oven. De burrata smaakt heerlijk in combinatie met de paprikapesto. Super lekker!

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Middel
Deze bruschetta met geitenkaas, pesto en ham is ideaal als snack voor bij de borrel. Bruschetta maak je door sneetjes stokbrood in te smeren met een mengsel van olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zelfgemaakte groene pesto, ham, geitenkaas en walnoot.