Risotto met balsamico uien en champignons

Risotto met balsamico uien en champignons

25 min. 2 personen
Deze herfst risotto met balsamico uien en champignons is heerlijk comfort food. Echt een aanrader als je van balsamico houdt. De uien en champignons bak je namelijk in balsamico-crème. Door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen wordt deze risotto lekker smeuïg. Met als finishing touch een gepocheerd eitje bovenop.

Pasta met pistache pesto en serranoham

Pasta met pistache pesto en serranoham

20 min. – 2 personen
Als je van pistache houdt dan is deze pasta met pistache pesto en serranoham echt een aanrader. De pistache pesto maak je gemakkelijk zelf van geroosterde pistachenoten, basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Heerlijk met mozzarella, tuinkers, pijnboompitten en balsamico crème.

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

15 min. – 2 personen
Deze gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers is perfect comfort food. Heerlijk met Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten. Een lekker en simpel Italiaans gerechtje dat je binnen een kwartier op tafel zet!

Parelcouscous met avocado, mozzarella en serranoham

Parelcouscous met avocado, mozzarella en serranoham

25 min. – 2 personen
Pearlcouscous, I love it. Parelcouscous eet ik zowel als lunch als avondeten. Ook fan van parelcouscous? Probeer dan eens deze variant met avocado, mozzarella en serranoham. Lekker met wat walnoten, paprika, sla en een eitje. Als finishing touch meng je een dressing van olijfolie, rode wijnazijn en citroensap door de parelcouscous.

Romige risotto met carpaccio en burrata

Romige risotto met carpaccio en burrata

20 min. 2 personen
Risotto is een van mijn favoriete gerechten. Deze variant met carpaccio en burrata is echt een aanrader. Dit is een heerlijk romige risotto met carpaccio en burrata, tuinkers, geroosterde pijnboompitten en balsamico crème. Je maakt de risotto smeuïg door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen.

Pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing

Pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing

20 min. – 2 personen
Pasta met een gepocheerd eitje bovenop; love it. Deze pasta met gepocheerd ei, pistachenoten en balsamicodressing is een ideale pastamaaltijd voor de lunch of het avondeten. Lekker met Parmezaanse kaas en serranoham. Binnen 20 minuten op tafel!

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

Garnalen curry met cashewnoten en naanbrood

20 min. – 2 personen
Ben jij ook dol op curry met garnalen? Deze garnalen curry met cashewnoten en naanbrood is echt een aanrader. Een heerlijk lichtpittige garnalen curry met onder andere paprika, bosui en jalapeño peper. Lekker met rijst en een naanbroodje!

Zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado

Zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado

35 min. – 2 personen
Zoete aardappelfrietjes zijn hier thuis favoriet. Ze smaken heerlijk in deze zoete aardappel bowl met parelcouscous en avocado. Deze vegetarische bowl bevat daarnaast zoetzure rode ui, mais, ijsbergsla, bosui en een gekookt eitje. Voeg tenslotte een dressing toe van mayonaise, mosterd en zure room en je hebt een heerlijk gevarieerde bowl!

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

Pasta met burrata, garnalen en pistachenotenpesto

20 min. – 2 personen
In deze pasta wordt burrata gecombineerd met garnalen en pistachenotenpesto. De pistachenotenpesto maak je gemakkelijk zelf door onder andere pistachenoten, basilicum en Parmezaanse kaas te mixen. Voeg tenslotte balsamicoazijn toe en je hebt een heerlijke pasta. Super lekker!

Parelcouscous met pickled rode ui

Parelcouscous met pickled rode ui

25 min. + 30 min. wachten – 2 personen
Deze parelcouscous met pickled rode ui is echt een aanrader! De pickled (ingelegde) rode ui maak je gemakkelijk zelf en geeft een extra smaakboost. Besprenkel met de simpele, frisse dressing en je hebt een heerlijk gerecht. Lekker om zowel warm als koud te eten!