Taco’s met garnalen en guacamole

Taco’s met garnalen en guacamole

15 min. 2 personen
Deze taco bootjes, ook wel “taco tubs” genoemd, hebben dezelfde smaak als gewone tacoschelpen maar zijn net wat gemakkelijker om ‘naar binnen te werken’; gemakkelijker om vast te houden en breken minder snel. Ik vulde deze taco’s met homemade guacamole, garnalen, bosuitjes, mais, cheddar en zure room. Ideaal als hoofdgerecht, voorgerecht of borrelhapje.

Pesto risotto met garnalen en burrata

Pesto risotto met garnalen en burrata

25 min. 2 personen
Laatst deelde ik een recept voor risotto met zalm. Deze keer koos ik voor een heerlijke eenpans risotto; pesto risotto met garnalen en burrata. De burrata maakt deze risotto helemaal af; het maakt de risotto nog smeuïger.

Pastinaaksoep met bacon

Pastinaaksoep met bacon

15 min. – 2 personen
Pastinaak, een vergeten groente? Pastinaak is een wortelgroente met een anijsachtige smaak. Deze witte wortel smaakt heerlijk in soepen of als puree. Ik haalde pastinaak in huis en maakte deze voedzame pastinaaksoep met bacon!

Risotto met gerookte zalm

Risotto met gerookte zalm

25 min. – 2 personen, 4 torentjes – glutenvrij
Deze torentjes van risotto met zalm gecombineerd met een goed glas wijn passen perfect bij een koude dag als vandaag. Risotto maken vergt wat tijd en aandacht, maar daarna staat er ook echt een lekkere maaltijd op tafel!

Crostini’s met rosbief en truffelmayo

Crostini’s met rosbief en truffelmayo

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Crostini’s vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini’s met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

Gebakken gnocchi met spekjes en kaas

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Laatst deelde ik een recept voor gnocchi met burrata en pesto. Vandaag koos ik er voor om gnocchi te bakken in plaats van te koken. Ik maakte dit makkelijke eenpansgerecht; gebakken gnocchi met spekjes en kaas. Door de gnocchi te bakken, krijgt de gnocchi een lekker krokant korstje!

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

10 min. – 2 personen – glutenvrij
Pappadums zijn ronde ‘crackers’, vaak gemaakt op basis van linzen. Deze krokante rondjes, die veel weg hebben van kroepoek, worden veel gegeten in India. Ik belegde de pappadums met garnalen en homemade guacamole. Ideaal als snack of voorgerecht!

Pesto risotto met brie

Pesto risotto met brie

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Everybody loves risotto, right? Probeer eens deze pesto risotto met brie. Voeg wat pijnboompitten toe en je hebt een heerlijk risotto gerecht!

Broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui

Broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Tijdens deze koudere dagen eet ik steeds vaker een voedzame soep als warme (lunch)maaltijd. Soep maken is easy en je kunt echt veel groenten verwerken in een soep. Dit keer maakte ik een voedzame broccolisoep met cheddar, spekjes en bosui.

Gnocchi met burrata en homemade pesto

Gnocchi met burrata en homemade pesto

15 min. – 2 personen – glutenvrij
Ben jij ook dol op burrata? Probeer dan eens deze gnocchi met burrata en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans gerechtje dat je snel op tafel zet. Wist je trouwens dat gnocchi geen pastasoort is? Gnocchi di patate is namelijk gemaakt van aardappelen.