Gebakken gnocchi met geitenkaas en paprikapesto

Gebakken gnocchi met geitenkaas en paprikapesto

Middel – Glutenvrij
Door gnocchi te bakken, krijgt het een lekker krokant korstje. De gebakken gnocchi in dit recept smaakt heerlijk met geitenkaas en zelfgemaakte paprikapesto. De paprikapesto maak je door geroosterde paprika, pijnboompitten, parmigiano reggiano en kruiden te mixen tot een pesto. Werk af met pancetta en ringetjes bosui en je hebt een heerlijk bord comfort food.

Gebakken gnocchi met paprikapesto en burrata

Gebakken gnocchi met paprikapesto en burrata

Middel – Vegetarisch, glutenvrij
Gnocchi bakken in plaats van koken? Door gnocchi te bakken, krijgt het een lekker krokant korstje! In dit recept smaakt de krokante gnocchi heerlijk in combinatie met de smeuïge burrata. De paprikapesto maak je gemakkelijk zelf door geroosterde paprika, parmezaanse kaas, pijnboompitten, olie en kruiden te mixen tot een gladde pesto. Voeg geroosterde pijnboompitten en gegrilde courgette toe en je hebt een heerlijk gerecht!

Summer rolls met burrata en carpaccio

Summer rolls met burrata en carpaccio

Snel – Glutenvrij
Dit warme weer roept voor summer food! Deze summer rolls met burrata, carpaccio, sla en rijstnoedels zijn dan ook een ideale maaltijd op warmere dagen. Lekker met een dip van balsamico-creme als alternatief voor soya saus!

Gnocchi in romige rodepestosaus

Gnocchi in romige rodepestosaus

Snel – Vegetarisch
De laatste tijd bereid ik gnocchi het liefst in een romige pestosaus, zoals dit recept voor gnocchi met groene pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers die ik laatst deelde. Dit keer koos ik voor een romige rodepestosaus. Deze gnocchi in romige rodepestosaus is een easy peasy gerechtje met mozzarella, tuinkers, paprika en zwarte olijven dat je binnen no-time op tafel zet. Ideaal als thuiswerklunch of doordeweekse avondmaaltijd.

Risotto met balsamico uien en champignons

Risotto met balsamico uien en champignons

Middel
Deze herfst risotto met balsamico uien en champignons is heerlijk comfort food. Echt een aanrader als je van balsamico houdt. De uien en champignons bak je namelijk in balsamico-crème. Door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen wordt deze risotto lekker smeuïg. Met als finishing touch een gepocheerd eitje bovenop.

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers

Snel – 2 personen
Deze gnocchi met pestoroomsaus, mozzarella en tuinkers is perfect comfort food. Heerlijk met Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten. Een lekker en simpel Italiaans gerechtje dat je binnen een kwartier op tafel zet!

Romige risotto met carpaccio en burrata

Romige risotto met carpaccio en burrata

Middel
Risotto is een van mijn favoriete gerechten. Deze variant met carpaccio en burrata is echt een aanrader. Dit is een heerlijk romige risotto met carpaccio en burrata, tuinkers, geroosterde pijnboompitten en balsamico crème. Je maakt de risotto smeuïg door roomboter en Parmezaanse kaas toe te voegen.

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

Gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei

Snel
Laatst maakte ik voor het eerst een gepocheerd eitje. Super lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Een gepocheerd eitje is lekker op een broodje maar smaakt ook lekker bij gnocchi. Vandaar deze gnocchi met bechamelsaus en gepocheerd ei; een heerlijke smaakcombinatie!

Curry met zoete aardappel en kip

Curry met zoete aardappel en kip

Middel
Deze simpele curry met zoete aardappel en kip is echt een aanrader! De zachtheid van de zoete aardappel smaakt heerlijk in combinatie met de pittige smaak van de curry. Naast zoete aardappel en kip, bevat deze curry paprika en cashewnoten als garnering. Je kunt de curry gemakkelijk vegetarisch maken door de kip weg te laten en eventueel linzen of kikkererwten toe te voegen. Easy peasy en binnen 25 minuten op tafel!

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Bloemkoolsoep met bosui en pijnboompitten

Middel
Op zoek naar een lekker soep recept? Probeer dan eens deze bloemkoolsoep met bosui en geroosterde pijnboompitten! Deze voedzame soep zet je binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijk als lunch, voorgerecht of avondeten met bijvoorbeeld wat brood erbij.