Crostini’s met rosbief en truffelmayo

Crostini's met rosbief en truffelmayo

Crostini’s vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini’s met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

– 20 minuten
– 12 crostini’s
glutenvrij

Ingrediënten

  • 2 baguettes glutenvrij van Schär (als je niet voor glutenvrij kiest, gebruik dan 1 ciabatta brood)
  • 6 plakjes rosbief
  • truffelmayonaise
  • handje parrano snippers
  • 1 el pijnboompitten
  • handje rucola
  • 4 el olijfolie
  • 1 el knoflookolie
  • snuf peper
  • snuf peterselie

Bereidingswijze

1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.

2. Meng de olijfolie, knoflookolie, peper en peterselie in een kommetje. Snijd vervolgens de baguettes in 6 à 7 schuine stukken. Besprenkel de stukjes baguette aan beide kanten met het mengsel van olijfolie. Bak de stukjes baguette ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.

3. Bak ondertussen de pijnboompitten ca. 2 minuten in een koekenpan. Schep de pijnboompitten constant om. Leg de pijnboompitten vervolgens apart op een stuk keukenpapier.

4. Haal de stukjes baguette uit de oven. Smeer de stukjes brood in met de truffelmayonaise. Beleg vervolgens met de rosbief. Voeg de rucola, pijnboompitten en parrano snippers toe. Eindig met een paar druppels truffelmayonaise.

Voilà, je crostini’s met rosbief en truffelmayo zijn klaar. Eet smakelijk!

Probeer ook eens deze crostini’s met burrata, ham en pesto!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *