Clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei

Clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei

Deze lekkere clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei is een ideale lunch om thuis te maken. Besmeer de sandwich met truffelmayonaise, beleg met sla, rosbief en gepocheerd ei. Werk af met balsamico crème en tuinkers je hebt een super lekkere clubsandwich!

– 10 minuten
– 2 personen

Benodigdheden

  • Grill/tosti-apparaat/broodrooster
  • Schuimspaan

Ingrediënten

  • 6 sneetjes brood
  • 2 eieren
  • 3 el witte natuurazijn
  • 6 plakjes rosbief
  • 2 handjes rucola slamelange
  • ca. 12 el truffelmayonaise (de truffelmayonaise van Jean Bâton is mijn favoriet)
  • balsamico crème
  • snuf peper

Bereidingswijze

  1. Begin met het maken van de gepocheerde eieren. Breek hiervoor een ei in een kommetje.
  2. Vul een kookpan met water en de azijn. Breng het water in de pan net aan de kook. Maak met een lepel een draaikolk in het water.
  3. Laat vervolgens het ei uit het kommetje langzaam in het midden van de draaikolk glijden.
  4. Laat het ei 3 tot 4 minuten in de pan stollen.
  5. Haal het gepocheerde ei met een schuimspaan uit de pan. Laat het ei vervolgens uitlekken op een stuk keukenpapier.
  6. Herhaal stap 1 t/m 5 voor het tweede ei.
  7. Zet ondertussen je grill/tosti-apparaat/broodrooster aan. Rooster hierin de sneetjes brood.
  8. Besmeer vervolgens 2/3 van de geroosterde boterhammen met truffelmayonaise.
  9. Beleg een sneetje brood met rosbief en sla. Bedek met een sneetje brood met truffelmayonaise. Beleg vervolgens met rosbief, sla en een gepocheerd ei. Bestrooi het ei met een snufje peper. Eindig met een geroosterde snee brood. Drizzle hierover de balsamico crème en garneer met tuinkers. Herhaal dit voor de tweede clubsandwich.

Prik met je mes in de gepocheerde eieren en het eigeel druipt eruit! 😉

Voilà, je clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei is klaar. Enjoy your meal!

Probeer ook eens deze clubsandwich met avocado!

Clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *