Panzanella met pancetta en mozzarella

Panzanella met pancetta en mozzarella

40 min. (half uurtje koelkast) – 2 personen
Panzanella is een Italiaanse salade van (oud) brood. Deze panzanella van ciabatta vulde ik met pancetta, mozzarella en rode ui. Een super lekker en makkelijk gerecht voor op zomerse dagen – ideaal voor bij de BBQ!

Flatbread met gorgonzola en guacamole

Flatbread met gorgonzola en guacamole

25 min. + 30 min. wachten – 2 flatbreads
Deze flatbreads met gorgonzola en guacamole moet je echt eens proberen! Je smeert de flatbreads rijkelijk in met guacamole. Verkruimel de gorgonzola en garneer tenslotte met gepekelde rode ui en sesamzaad. Zowel lekker als lunch, borrelhap of avondeten. Heerlijk gerechtje met dit warme weer!

Bruschetta met zalm en wakame

Bruschetta met zalm en wakame

25 min.
Deze bruschetta met zalm en wakame (zeewiersalade) is heerlijk als borrelhapje. Bruschetta maak je door sneetjes brood in te smeren met olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zalm, wakame, wasabi mayonaise en sesamzaad ter garnering. Super lekker!

Clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei

Clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei

10 min. – 2 personen
Deze lekkere clubsandwich met rosbief en gepocheerd ei is een ideale lunch om thuis te maken. Besmeer de sandwich met truffelmayonaise, beleg met sla, rosbief en gepocheerd ei. Werk af met balsamico crème en tuinkers je hebt een super lekkere clubsandwich!

Toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise

Toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise

10 min. – 2 personen
Deze toast met gepocheerd ei, kappertjes en truffelmayonaise is ideaal als lunch. Bestrijk de toast met truffelmayonaise, beleg met sla en een gepocheerd ei. Bestrooi met Parmezaanse kaas, kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Werk af met balsamico crème en je hebt een heerlijk belegde toast!

Toast met burrata, ham en paprikapesto

Toast met burrata, ham en paprikapesto

25 min. 2 personen
Op zoek naar een lekker lunch recept? Probeer dan eens deze toast met burrata, ham en paprikapesto! De toast maak je van geroosterde pistoletjes en besmeer je met de zelfgemaakte paprikapesto. Vervolgens beleg je de toast met de krokant gebakken ham en de burrata. Voilà, een lekker lunchgerecht!

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

25 min. – ca. 8 bruschetta
Deze bruschetta met geitenkaas, pesto en ham is ideaal als snack voor bij de borrel. Bruschetta maak je door sneetjes stokbrood in te smeren met een mengsel van olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zelfgemaakte groene pesto, ham, geitenkaas en walnoot.

Crostini’s met burrata, ham en pesto

Crostini’s met burrata, ham en pesto

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Deze krokante stukjes geroosterd brood bestrijkt met olijfolie, genaamd “crostini’s”, zijn heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik koos voor crostini’s met een topping van burrata, ham en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans voorgerecht of snack!

Flatbread met hüttenkäse en avocado

Flatbread met hüttenkäse en avocado

5 min.
Dit is eigenlijk niet echt een recept te noemen maar meer een gerechtje ter inspiratie! Heb je zin in een lekkere lunch? Een keer wat anders dan boterhammen? Probeer dan eens deze lekkere en simpele flatbread met hüttenkäse en avocado.

Club sandwich tosti met avocado

Club sandwich tosti met avocado

20 min. – 2 tosti’s
Deze club sandwich tosti met avocado is altijd een goed idee! De avocado samen met de cheddarkaas en bacon is een heerlijke combinatie.