Flatbread met gorgonzola en guacamole

Flatbread met gorgonzola en guacamole

25 min. + 30 min. wachten – 2 flatbreads
Deze flatbreads met gorgonzola en guacamole moet je echt eens proberen! Je smeert de flatbreads rijkelijk in met guacamole. Verkruimel de gorgonzola en garneer tenslotte met gepekelde rode ui en sesamzaad. Zowel lekker als lunch, borrelhap of avondeten. Heerlijk gerechtje met dit warme weer!

Flammkuchen met cottage cheese en courgette

Flammkuchen met cottage cheese en courgette

20 min.
Deze flammkuchenhapjes met cottage cheese en courgette zijn ideaal als hapje voor bij de borrel. Flammkuchens maak ik regelmatig als borrelhap of avondeten. De klassieke Duitse flammkuchen is belegd met rode ui en spekjes. Deze flammkuchen belegde ik met cottage cheese en courgette. Aanrader!

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

Pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn

10 min.
Pappadums? Ik eet ze het liefst belegd met een dip en groenten. Deze pappadums met avocado-yoghurt spread en tonijn zijn een ideale healthy snack of lunch. Ook een ideaal gerechtje voor bij de paasbrunch. Lekker met rode ui en sesamzaadjes. Binnen 10 minuten op tafel!

Flammkuchen met burrata en balsamico

Flammkuchen met burrata en balsamico

20 min.
Probeer eens deze flammkuchen met burrata en balsamico. Lekker met serranoham, rucola en een drizzle van balsamico crème. Heerlijk hapje voor bij de borrel!

Bruschetta met zalm en wakame

Bruschetta met zalm en wakame

25 min.
Deze bruschetta met zalm en wakame (zeewiersalade) is heerlijk als borrelhapje. Bruschetta maak je door sneetjes brood in te smeren met olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zalm, wakame, wasabi mayonaise en sesamzaad ter garnering. Super lekker!

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

20 min. – 2 personen
Deze crostini’s met burrata, pistachenoten en balsamico crème zijn heerlijk voor bij de borrel. De topping bestaat uit romige burrata, serranoham, kappertjes en pistachenoten. Drizzle tenslotte balsamico crème over de crostini’s en je hebt een heerlijke snack voor op tafel.

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

25 min. – ca. 8 bruschetta
Deze bruschetta met geitenkaas, pesto en ham is ideaal als snack voor bij de borrel. Bruschetta maak je door sneetjes stokbrood in te smeren met een mengsel van olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zelfgemaakte groene pesto, ham, geitenkaas en walnoot.

Taco’s met garnalen en guacamole

Taco’s met garnalen en guacamole

15 min. 2 personen
Deze taco bootjes, ook wel “taco tubs” genoemd, hebben dezelfde smaak als gewone tacoschelpen maar zijn net wat gemakkelijker om ‘naar binnen te werken’; gemakkelijker om vast te houden en breken minder snel. Ik vulde deze taco’s met homemade guacamole, garnalen, bosuitjes, mais, cheddar en zure room. Ideaal als hoofdgerecht, voorgerecht of borrelhapje.

Crostini’s met rosbief en truffelmayo

Crostini’s met rosbief en truffelmayo

20 min. – 2 personen – glutenvrij
Crostini’s vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini’s met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

Pappadums met garnalen en homemade guacamole

10 min. – 2 personen – glutenvrij
Pappadums zijn ronde ‘crackers’, vaak gemaakt op basis van linzen. Deze krokante rondjes, die veel weg hebben van kroepoek, worden veel gegeten in India. Ik belegde de pappadums met garnalen en homemade guacamole. Ideaal als snack of voorgerecht!