Flammkuchen met cottage cheese en courgette

Flammkuchen met cottage cheese en courgette

Middel – Vegetarisch
Deze flammkuchenhapjes met cottage cheese en courgette zijn ideaal als hapje voor bij de borrel. Flammkuchens maak ik regelmatig als borrelhap of avondeten. De klassieke Duitse flammkuchen is belegd met rode ui en spekjes. Deze flammkuchen belegde ik met cottage cheese en courgette. Aanrader!

Flammkuchen met burrata en balsamico

Flammkuchen met burrata en balsamico

Snel
Probeer eens deze flammkuchen met burrata en balsamico. Lekker met serranoham, rucola en een drizzle van balsamico crème. Heerlijk hapje voor bij de borrel!

Bruschetta met zalm en wakame

Bruschetta met zalm en wakame

Middel
Deze bruschetta met zalm en wakame (zeewiersalade) is heerlijk als borrelhapje. Bruschetta maak je door sneetjes brood in te smeren met olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zalm, wakame, wasabi mayonaise en sesamzaad ter garnering. Super lekker!

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Crostini met burrata, pistachenoten en balsamico crème

Middel
Deze crostini’s met burrata, pistachenoten en balsamico crème zijn heerlijk voor bij de borrel. De topping bestaat uit romige burrata, serranoham, kappertjes en pistachenoten. Drizzle tenslotte balsamico crème over de crostini’s en je hebt een heerlijke snack voor op tafel.

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Bruschetta met geitenkaas, pesto en ham

Middel
Deze bruschetta met geitenkaas, pesto en ham is ideaal als snack voor bij de borrel. Bruschetta maak je door sneetjes stokbrood in te smeren met een mengsel van olijfolie en kruiden en vervolgens op te warmen in de oven. De topping van deze bruschetta bestaat uit zelfgemaakte groene pesto, ham, geitenkaas en walnoot.

Taco’s met garnalen en guacamole

Taco’s met garnalen en guacamole

Snel
Deze taco bootjes, ook wel “taco tubs” genoemd, hebben dezelfde smaak als gewone tacoschelpen maar zijn net wat gemakkelijker om ‘naar binnen te werken’; gemakkelijker om vast te houden en breken minder snel. Ik vulde deze taco’s met homemade guacamole, garnalen, bosuitjes, mais, cheddar en zure room. Ideaal als hoofdgerecht, voorgerecht of borrelhapje.

Crostini met rosbief en truffelmayo

Crostini met rosbief en truffelmayo

Middel – Glutenvrij
Crostini vind ik hét ideale hapje voor bij de borrel. Dit keer koos ik voor crostini met een topping van rosbief en truffelmayo. Voeg wat pijnboompitten, rucola en parrano snippers toe en je hebt een heerlijke snack!

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

Bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika

Middel
Easy peasy bladerdeeghapjes met bacon, cheddar en paprika! Deze bladerdeeghapjes zijn lekker als tussendoortje of als hapje voor bij de borrel. Een hartig hapje dat je gemakkelijk en snel op tafel zet.

Crostini met burrata, ham en pesto

Crostini met burrata, ham en pesto

Middel – Glutenvrij
Deze krokante stukjes geroosterd brood bestrijkt met olijfolie, genaamd “crostini”, zijn heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik koos voor crostini met een topping van burrata, ham en homemade pesto. Een heerlijk Italiaans voorgerecht of snack!

Flammkuchen met mozzarella, pesto en rucola

Flammkuchen met mozzarella, pesto en rucola

Snel
Ik maak regelmatig flammkuchens. De klassieke flammkuchen met spekjes en rode ui is lekker maar er zijn zoveel andere lekkere flammkuchen varianten te bedenken. Bijvoorbeeld deze flammkuchen met mozzarella, pesto en rucola.